Bisanpa Gifts
 

 

Alg. voorwaarden/Retourneren

 

Betaling
De prijzen op de Bisanpa Gifts website zijn inclusief BTW, excl. verzendkosten. Vermelding van de prijzen is in Euro’s. Betaling kan plaatsvinden door bankoverschrijving. Het artikel wordt geleverd na ontvangst van betaling.
Bij producten die op bestelling worden gemaakt dient van te voren 50% van het totaalbedrag betaald te worden.


Verzending
De kosten voor verzending worden in rekening gebracht door Bisanpa Gifts .De verzend- en handelingskosten zijn binnen Nederland € 7,95 pakketpost of € 3,95 brievenbuspost(1/2 dagen levering). Dit zijn de actuele tarieven van TNT post afhankelijk van grootte en gewicht. U kunt er ook voor kiezen om via DHL u pakket te versturen € 5,50 pakketpost en brievenbuspost. ( 2/3 dagen levering) Tevens hierbij gebruiken we ook de actuele tarieven van DHL. Deze bedragen staan vast en er wordt niet van afgeweken. Pakketjes voor het buitenland, gelden de actuele tarieven van TNT / DHL.

Bij bestellingen boven de 75 euro word binnen Nederland geen verzendkosten gerekend.

Bestelling en levertijd
Na ontvangst van de bestelling krijg je binnen 1 werkdagen per e-mail een bevestiging van de bestelling. Zodra het verschuldigde bedrag op de rekening van Bisanpa Gifts is bijgeschreven, verzendt Bisanpa Gifts de bestelde artikelen, hier krijgt u een bevestig email van. Als er in opdracht gewerkt wordt zal vooraf een leverdatum worden afgesproken.


Garantie
De producten van Bisanpa Gifts zijn van uitstekende kwaliteit. Mocht u ondanks dat niet tevreden zijn over de kwaliteit, neem dan contact op met Bisanpa Gifts, dan lossen we het probleem zo snel mogelijk op.

Retourneren/ruilen
Bent u na ontvangst van de bestelling toch niet tevreden? U kunt het artikel ruilen of retourneren op voorwaarde dat het artikel niet gebruikt of beschadigd is en het met de originele labels en verpakking binnen 5 dagen retour wordt gestuurd.
Wij vragen u om de retour vooraf even aan te melden via de mail 
bisanpa@hotmail.com . Houdt er rekening mee dat de verzendkosten voor rekening van de klant zijn, wij proberen deze wel zo laag mogelijk te houden.

U kunt het pakket retour sturen naar Bisanpa Gifts, P/a Potgieterstraat 38, 2041 PD Zandvoort.

Ongefrankeerde retouren worden niet geaccepteerd.


Het terugstorten van een tegoed i.g.v. retournering of ruil voor een goedkoper artikel doen we binnen 10 werkdagen.
Artikelen kunnen gewoon worden geruild of geretourneerd m.u.v. artikelen die 30% of meer zijn afgeprijsd, stoffen en fournituren die op maat geknipt zijn en patronen.
Bij artikelen die 30% of meer zijn afgeprijsd mag het artikel alsnog retour, echter u ontvangt voor uw tegoed een tegoedbon. Het bedrag wordt dan dus niet terug gestort op uw rekening.

De betaalde verzendkosten van de bestelling worden bij retouren niet vergoed. Heeft uw retour echter te maken heeft met een terechte klacht dan zijn de verzendkosten voor onze rekening.

Bisanpa Gifts behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd, wanneer de goederen niet in deugdelijke verpakking retour zijn gezonden of niet in goede staat bij ons bezorgd worden. Bisanpa Gifts behoudt zich voorts het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer de artikelen niet binnen 5 werkdagen na aflevering van de bestelling zijn geretourneerd of de retourzending niet binnen twee dagen na aflevering van de bestelling aan Bisanpa Gifts per e-mail is gemeld.
Artikelen die excl. voor de klant vervaardigd zijn kunnen niet retour genomen worden.

Annulering
Bestellingen, van artikelen die in opdracht zijn gemaakt kunnen binnen 7 dagen geannuleerd worden. U dient 50% van het aankoopbedrag te voldoen.

Aansprakelijkheid

Bisanpa Gifts is niet aansprakelijk in geval van overmacht door bedrijfsstoring, disfunctioneren van toeleveranciers, natuurrampen en transportstagnatie.

Privacy
Bisanpa Gifts geeft geen persoonsgegevens van de klant aan derden door zonder toestemming van de klant. Bisanpa Gifts gebruikt klantgegevens ten behoeve van het verwerken van de bestellingen.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen bij en producten van Bisanpa Gifts.

bisanpa_08-2013023001.jpg bisanpa_08-2013002001.jpg